Managementsystemen

Werking

Elke ondernemer die een dynamiek van continu verbetering wil creëren, maakt gebruik van een aantal Managementsystemen, afgesproken werkwijzen om processen te borgen en prestaties te monitoren.

Of het nu gaat om verkoop, veiligheid, klantentevredenheid, productieafval, voorraadbeheer, regelgeving of andere aspecten van de onderneming, u wilt ongetwijfeld op elk vlak zo goed mogelijke resultaten behalen. Dan is het goed om zeker voor de meest kritische aspecten van de bedrijvigheid concrete doelen te bepalen. Managementsystemen maken deze doelen beheersbaar en laten u toe om snel verbeterpunten te identificeren en aan te pakken. Typerend voor een managementsysteem is dat focus op continu verbetering doorheen de organisatie leidt tot betere resultaten. Ze laten ook toe om medewerkers autonoom of in zelfsturende teams teams te laten werken en zelf de nodige verbeteringen door te voeren.

We begeleiden u bij het opstellen en integreren van praktische, volgens de PDCA-cyclus (Plan-Do-Check-Act) opgebouwde managementsystemen voor de kritische aspecten in uw bedrijf. De cyclus kan zowel op strategisch als op tactisch en operationeel vlak worden toegepast.

Contacteer ons

Peritus BV

Ravennestlaan 6 – 2820 Bonheiden

E-mail: info@peritus.be

Telefoon: +32 (0)477 70 51 00

Ondernemingsnummer: BE0824.449.124

Ja, ik wil een gratis strategiesessie

Volg ons