Bedrijfsgroei en -heroriëntering

Groei

Stel je aan een ondernemer de vraag wat de “next step” voor de onderneming moet worden, dan is het antwoord meestal “groei realiseren”. Maar wat betekent dat concreet voor uw bedrijf? Wat is haalbaar en hoe pakt u dat aan?

Welke trends en gebeurtenissen in uw markt hebben een impact op uw bedrijvigheid? Welke creëren opportuniteiten en welke zijn een bedreiging? Hoe moet u hiermee omgaan? Hoe goed is de organisatie hierop voorzien? En wat betekent het voor uw onderscheidende waardepropositie? Zet u beter in op nieuwe markten of is er op de huidige markt nog ruimte voor een aangepast aanbod dat u groei oplevert? Of zijn de vooruitzichten van dien aard dat een drastische heroriëntering de bedrijfstoekomst moet verzekeren? Het zijn slechts enkele vraagstukken die een onderbouwd antwoord vereisen om de volgende fase van uw onderneming succesvol te kunnen aansnijden.

Op een hands-on manier met analyse en workshops onderbouwen we samen met u geschikte groeidomeinen en stellen we voor de uitvoering ervan een haalbare roadmap op. We leveren coaching en advies bij de implementatie van het actieplan zodat de vooropgestelde resultaten behaald worden.

Peritus BV

Ravennestlaan 6 – 2820 Bonheiden

E-mail: info@peritus.be

Telefoon: +32 (0)477 70 51 00

Ondernemingsnummer: BE0824.449.124

Volg ons