Over ons

Wie zijn we

PERITUS (Latijn: expertise, deskundigheid) is een groepering van bedrijfsadviseurs met expertise in een brede waaier van sectoren en disciplines. We bundelen deze ervaring en stellen ze ten dienste van dynamische KMO’s om uitdagingen en verbeterpunten resultaatgericht aan te pakken.

PERITUS is een door het VLAIO geregistreerde dienstverlener zodat Vlaamse KMO’s van de steunmaatregelen van de Vlaamse Overheid kunnen genieten wanneer ze op onze expertise beroep doen. Brusselse bedrijven krijgen voor ons advies subsidies van het Brusselse Gewest.

Visie

Het is de droom van elke ondernemer om een succesvol bedrijf uit te bouwen. Die droom realiseren in een snel veranderend economisch landschap is geen eenvoudige taak.

Het is onze overtuiging – en we merken dit ook in de praktijk – dat steeds meer KMO-zaakvoerders vertrouwen op externe ondersteuning, ervaren experten die hen niet alleen bijstaan met praktisch advies bij operationele verbetertrajecten, maar die ook een inspirerende rol vervullen in de duurzame ontwikkeling van hun onderneming.

Daarom streven wij naar een open partnership met ondernemers waarin wij op een eerlijke en onderbouwde manier zorgen voor waardecreatie die tot duurzaam ondernemerschap leidt.

Onze experten

De Peritus-experten hebben zelf een historiek als bedrijfsleider of senior manager. Daarom kunnen we ons gemakkelijk inleven in de uitdagingen waar u als ondernemer voorstaat. We delen onze kennis met u en staan naast u als klankbord, coach of mentor.

Erik Poisquet

ERIC POISQUET

“Complex is Interesting, Simple is Doable.”

Frank Geerts

FRANK GEERTS

“De sterkste (bedrijfs)leiders omringen zich met mensen die meer weten dan zij zelf.”

Franz Gillemon

FRANZ GILLEMON

“Specialisten helpen KMO’s en familiebedrijven, die de basis van onze welvaart vormen in een snel evoluerende wereld, naar een verbeterde concurrentiepositie.”

Herman Vanheusden

HERMAN VANHEUSDEN

“Elk individu kan boven zijn normale kunnen uitstijgen en er plezier aan beleven wanneer respect en aandacht voor de persoon wordt getoond.”

Johan Vervbruggen

JOHAN VERBRUGGEN

“Als speerpunt van de economie moeten KMO’s de kaart van innovatie trekken om hun concurrentiële positie te versterken.”

Tonny Vanderhoven

TONNY VANDERHOVEN

“Elke KMO kan door innovatie en professionalisering zijn groei en concurrentiële positie duurzaam verstevigen.”

Peritus BV

Ravennestlaan 6 – 2820 Bonheiden

E-mail: info@peritus.be

Telefoon: +32 (0)477 70 51 00

Ondernemingsnummer: BE0824.449.124

Volg ons