Businessmodel

Groei

Hoe een bedrijf haar activiteiten organiseert en vermarkt, wordt in het businessmodel of verdienmodel beschreven. Ondernemers die in een bewegende markt de vinger aan de pols willen houden, monitoren de doeltreffendheid van hun businessmodel.

Het businessmodel geeft aan hoe een bedrijf waarde creëert, levert en behoudt. Het startpunt is de waardepropositie ten aanzien van de doelgroep. Daarnaast bevat het businessmodel een intern luik, waarin de hoofdprocessen en middelen worden beschreven, en een extern luik waarin de vermarkting wordt beschreven. Het laatste element betreft het verdienmodel met de kosten- en opbrengstenstromen die de financiële weerbaarheid van de onderneming aantonen.

We hebben een methodiek om samen met u het businessmodel van uw bedrijf in kaart te brengen en kritisch te evalueren ten opzichte van de bedrijfsdoelen binnen de veranderende omgeving. Die veranderende markt noopt bedrijven vaak tot nieuwe initiatieven om relevant te blijven. Op basis van de evaluatie adviseren we haalbare initiatieven waarmee het businessmodel wordt versterkt.

Peritus BV

Ravennestlaan 6 – 2820 Bonheiden

E-mail: info@peritus.be

Telefoon: +32 (0)477 70 51 00

Ondernemingsnummer: BE0824.449.124

Volg ons