Innovatie

Groei

Velen denken dat innovatie enkel iets voor technologische bedrijven is, maar niets is minder waar. Innovatie betekent letterlijk vernieuwing en dat kan op allerlei manieren.

Digitalisering, slimme technologieën, circulariteit: het zijn slechts enkele voorbeelden van innovatie die hun weg naar de KMO beginnen te vinden. Er zijn natuurlijk nog vele andere vormen van innovatie. Zo zijn er vanzelfsprekend vernieuwingen mogelijk op vlak van het product- en dienstenaanbod waarmee een bedrijf zich kan onderscheiden. In de interne werking zijn ook procesinnovatie, bijvoorbeeld in productie en logistiek, en organisatie-innovatie steeds vaker een manier om de onderneming toekomstgericht te versterken. Denken we bij dit laatste bijvoorbeeld aan de introductie van Het Nieuwe Werken – niet de werktijd maar de output wordt de parameter – of de evolutie naar zelfsturende teams.

Wilt u uw onderneming op de innovatiegolf krijgen? Onze experten nemen uw onderneming onder de loep en adviseren u op welke manier innovatie ook in uw bedrijf een plaats kan krijgen.

Peritus BV

Ravennestlaan 6 – 2820 Bonheiden

E-mail: info@peritus.be

Telefoon: +32 (0)477 70 51 00

Ondernemingsnummer: BE0824.449.124

Volg ons